torsdag 29. juli 2010

ord på badet...


Nå er jeg spent ja....om mann og barn klarer å sortere skittentøyet sitt ; )Ingen skal komme og si at det ikke er godt merket iallefall ; )


Tenk, snart helg igjen....dagene flyr rett og slett!!Jeg skal jobbe enda i morgen og lørdag...og kanskje t.o.m søndag...
Mannen skal på sykkeltur...uten sykkeltrening på forhånd ; ) Spent på hvordan han er når han er i mål ja : DDe skjønne såpene mine er på plass på badet og det lukter hærlig!!!


I ettermiddag har min eldste "arving" laget Arme Riddere....og vi har vasket dukkestuen rundt!! Nå er de der ute med en kusine og koser seg : )

Ha en flott kveld alle sammen : )

Klem Tove

6 kommentarer:

 1. Så smart å feste ord på skittentøyskurvene! Ikke nok med at det blir enklere å holde styr på vasken, men veldig dekorativt ble det også:)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 2. Smart og lekkert!! Nå burde dem klare det, uten tvil :)

  SvarSlett
 3. hei hei!
  Veldig fint!
  Lurt å ha rullene oppi en kruv! :)

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har :) så smart å merke kleskurvene dine da :) ingen dum id`e ;) takk for tipset. ;P titter nok innom deg igjen :)

  SvarSlett
 5. Så fine de kurvene ble:)

  Fikk pakke i posten i dag - fra deg! Tusen takk for skjønne ting, ble kjempeglad for alt sammen.Skal lage et innlegg i morgen om gaven. har du heklet den lille brikka selv? Den var iallefall kjempesøt:)

  Ønsker deg en fortsatt flott sommer:)

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 6. Så fint bad. Smart med de kleskurvene, spennende og se om det holder ;)

  SvarSlett