søndag 22. august 2010

Hei igjen : )
Hjemme igjen...vi farter mye for tiden...i helgene da!!  Til hytta selvfølgelig : )
 Nyter all den tiden vi kan være der!!
Denne helgen har vi hatt bryllupsdag!! 11 år er det blitt...<3...
Foreldrene mine var der å feiret med oss. Vi grillet entrecote med godt tilbehør og bare kosa oss :) Om kvelden satt vi ute med gode venner og tente bål og masse stearinlys : )
reinskinn under rompa og varme klær så kan man gjøre sånn her nord også : P

Ellers fikk vi hengt opp et lite skap, men glømte så klart å ta bilder...
Jeg har også vært fotograf i helgen ; ) Tatt takke kort bilder for ei venninne, itillegg har jeg lært henne med photoscape, så det ble kjempeflott!

Jeg har ingen pc fortiden...så derfor lite bilder og lite innlegg fra denne kanten....kjedelig!! Må nok kjøpe ny pc, printer og harddisk....ser pengelappene flagre....sukk,.....ønsker dere en avslappende søndags kveld!

Klem Tove

5 kommentarer:

 1. Kose å reise på hytta, min ligger så langt borte at det blir bare i ferier, vi prøver å få fri en uke og to ekstra. HA en fin uke, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med brullupsdag, det glemte jeg å si.

  SvarSlett
 3. Herlig å kunne sitte ute og nyte kveldene, desverre ble det regn her hos oss, så krepse kalaset som var planlagt ute...måtte vi ta inne, går helt fint det også, men ikke helt slik jeg hadde tenkt det...

  SvarSlett
 4. Gratulere me bryllupsdagen :D
  Klæm

  SvarSlett
 5. 11 år ja ♥ Gratulerer såå masse ♥
  Man må bare nyte siste rest av sommer nå altså, snart kommer høsten snikende:) men er kos det også da.
  Gikk ikke så bra i ferien ang søvn. Hun våkna hele tida på natta, og når vi kom hjem nå prøvde vi å flytte henne på eget rom. Håper du da vil få bedre søvn og slutte å spise på natta etterhvert. Hun er jo 6 mnd nå, og trenger jo ikke nattmat lenger;) Akkurat nå har hun hatt noen økedøgn, så nå gjør jeg ikke annet enn å amme:P
  Håper alt er bra hos dere?:)

  Klem Lise

  SvarSlett