mandag 28. mars 2011

Ny uke....


I dag fikk jeg ikke lagt inn bilder fra cameraet mitt...
så dette blir et innlegg uten mål og mening ; )
Skjer ingenting her hjemme for tiden, så ikke stort å vise frem...


Når man er alene hjemme får man veldig mye tid til å tenke : D
Og tusenvis av ting jeg har lyst å gjøre kverner under topp lokket.....


Vi skal bygge ut et soverom til våren, men må også få pusset opp stuen...male taket, male veggene, skifte ut eller slipe ned parketten...og så kommer alt det andre jeg er fristet til å gjøre...
men tusenlappene flagrer, så vi må se det an....
En ting er sikkert....jeg håper snøen snart blir borte og mai kommer så vi kan starte med det første prosjektet iallefall : ) Soverom til Vår eldste jente (så får den yngste overta hennes...).


I dag er lille Anniken hjemme med meg. Hun er syk stakkars og hun sov kjempedårlig i natt, så nå har hun seg en "siesta"...spent på hvor lang den blir...Min form er ikke bedre og jeg håper jeg snart får time til behandling...men ventelisten er vistnok lang!!
Ønsker dere en fin,ny uke!!
Klem fra Tove som sitter å ser på snøen som laver ned...er vistnok fare for en ny snørekord her nord....


8 kommentarer:

 1. Fine bilder. Uff ikke moro å være i dårlig form. God bedring til deg og jenta di videre.

  Ha en fin mandag:)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder du viser!

  Høres ut som det blir en spennende vår og sommer hos dere, med oppussing! :o)

  God bedring til dere begge.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. He.
  Håper nakken blir bedre snart!! OG at VÅREN kommer veldig snart!! Som en sa på facebook; Nå stikker hustaket straks opp av snøen og vi kan snart flytte ned i hovedetasjen igjen". Ja, det føles sånn! Blir i skikkelig sutrehumør av det her! Men det går seg vel til?? Forhåpentligvis!

  Klem! :)

  SvarSlett
 4. Uuuuusja, ikke bedre ennå altså? Håper du snart får den hjelpen du trenger og blir bedre fort:)
  Her våkna vi til hvit mark igjen idag, trodde seriøst jeg skulle begynne å grine!!! Vi får liksom noen små drypp av vår innimellom, for så å få snøen tilbake. Synes det holder snart nå!!!
  Ang. bålpanner, så får man de fra drøye 2000kr og oppover. De mest kjente merkene er selvfølgelig de dyreste... Men har sett at Hedmark fengsel selger noen til 1690 kr, og de ser helt greie ut.
  Ha en fin uke, og gode bedring til deg og Anniken:)
  Klem, Randi

  SvarSlett
 5. Mange fine bilder! :-) Du, jeg har ikke så grønne fingre jeg heller akkurat, men løk tror jeg man kan kaste ut av vinduet, også kommer de opp igjen der de landet ;-) Jeg klipper av de visne stilkene, og graver løkene ned i jorda, veldig enkelt, og de kommer opp igjen år etter år. Perleblomstene sprer seg til og med, så det kommer flere opp for hvert år!! Sånne enkle blomster liker jeg! :-) Ha en super dag!! KLEM

  SvarSlett
 6. Håper det står bedre til i dag, og at alle er friske og kjekke igjen.... Lite som skjer hos meg også, selv om tankene spinner når det er vår ute, får lyst til å sette igang med div byggearbeider, men jeg skal prøve å holde meg i skinnet....

  SvarSlett
 7. Mange spennenede prosjekter fremmover. Ja det er utrolig hvor mye inspirasjone det er i å vite at våren nærmer seg :)
  God bedring :)
  Trude :)

  SvarSlett
 8. Hei ! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :) Og så fant jeg jo din blogg da :) Kjempe fin! La meg til som følger jeg. Klem merete

  SvarSlett